Annstrikje.nl

Onderzoekt, duidt, analyseert,
stelt vragen

annstrikje

Over Annelies

Annstrikje.nl is een blog van Annelies Strikkers.

Sinds de start van de corona situatie voelde ik mij geroepen om de journalistieke handschoen op te pakken waar de mainstream media dit af hadden gedaan. Dit blog is het verzamelpunt van al mijn werk. Een plek voor al mijn analyses, opiniestukken en media optredens.

Ik ben een onafhankelijke, freelance schrijver en onderzoeker. Ik houd me vooral bezig met de grote (politieke) thema’s van deze tijd, maar ik wil ook wel eens een persoonlijke noot in mijn schrijfsels verwerken.
Mocht je mijn werk waarderen dan is een bijdrage welkom. Steunen kan via onderstaande buttons, mocht je me op een andere manier willen (onder)steunen, stuur me dan even een persoonlijk bericht op annelies@annstrikje.nl.

Al mijn werk is en blijft voor iedereen gratis beschikbaar. Alle steun zorgt ervoor dat ik mijn werk en onderzoek voort kan zetten.

STEUN ANNSTRIKJE

Persconferentie vragen 14 januari 2022

Persconferentie vragen 14 januari 2022

Persconferentie 14 januari 2022 - Het is geen geheim dat ik al bijna 2 jaar vind dat de meest logische en fundamentele vragen niet gesteld worden door de media. De laatste paar persconferenties proef ik een iets kritischer houding bij sommige journalisten, SBS6 als...

Share This